20.3.2017


Vaalityö käynnistynyt vauhdilla Janakkalassa

 
Kovan työn tuloksena saimme kootuksi monipuolisen ja upean ehdokaslistan. Listaltamme löytyy varmasti jokaiselle äänestäjälle oma luottohenkilö. Erityisen iloisia olemme siitä, että saimme joukkoomme Eemilin 19v. ja Iidan 20v. tuomaan työhömme nuorten näkemyksen ja mielipiteet. Osaamista ja asiantuntemusta meidän 27 henkisestä joukkueestamme löytyy joka lähtöön. Tällä joukkueella tavoittelemme paalupaikkaa ensi vaalikauden päätöksentekoon Janakkalassa.

Keskustan tavoite on Janakkalan suunnan kääntäminen nousuun. Se tarkoittaisi lisää yrityksiä, työpaikkoja, asukkaita sekä lisää paikallista ostovoimaa ja verotuloja. Haluamme saada Janakkalassa hyvän kierteen aikaiseksi. Sen seurauksena kunnan talous vahvistuu ja pystymme huolehtimaan myös meille tärkeiden laadukkaiden lähipalveluiden säilymisestä Janakkalassa, on sitten kyse lääkärille pääsystä, vanhusten kotihoidosta, lähikoulusta tai päivähoidosta.

Tulevaisuuden Janakkalan keskeiset tehtävät ovat kasvatus, koulutus, liikunta, urheilu ja kulttuuri. Keskustalaisina olemme valmiit antamaan näiden asioiden kehittämiseen oman vahvan panoksemme. Yrittäjyyden edistäminen ja viihtyisästä sekä turvallisesta ympäristöstä huolehtiminen ovat meille tärkeitä asioita. Haluamme edistää koko Janakkalan elinvoimaisuutta ja huolehtia siitä, että kylät kehittyvät taajamien rinnalla. Hyvinvoivat, tyytyväiset ja aktiiviset kuntalaiset ovat toimintamme keskeinen tavoite.  

Näiden tavoitteiden toteuttamiseen tarvitaan jokaisen keskustalaisen ääni sekä kaikkien apu ja tuki ehdokkaiden vaalityölle. Keskusta haluaa pitää huolta koko Janakkalasta. Tehdään se porukalla mahdolliseksi!
 
Ehdokkaat numerot 69 - 95.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla mielipiteesi!