16.2.2017

Huolenpitoa – huomennakin.


Puoluesihteeri Jouni Ovaska kävi Janakkalassa puhumassa vaalinäkymistä ja innostamassa paikallaolijoita viimeiseen puristukseen ehdokkaiden hankinnassa. Hänen mielestään vaalit ratkeavat pitkälle jo sillä, kun saadaan hyvä ehdokasasettelu kuntoon.

Ovaska luottaa 100-vuotiaan Suomen tulevaisuuteen.
Taloutemme kasvaa vihdoin. Yhä useampi työtön on saanut työpaikan. Käännettä parempaan on voimistettava nyt kaikin tavoin.
Suomi on ollut liian pitkään uudistamatta. Siksi olemme joutuneet tekemään myös kipeitä päätöksiä. Olemme kuitenkin pitäneet huolen siitä, että kunnilta ei leikata. Se olisi pois ihmisten peruspalveluista, koulutuksesta ja terveydenhoidosta.
Suomen kuntoon laittaminen jatkuu. Uudistamme hyvinvointiyhteiskuntaa turvataksemme huolenpidon tasa-arvoisesti myös lapsillemme ja lastenlapsillemme.
Meidän mielestämme Suomen ongelmia ei ole enää varaa vatuloida. Suunnan on oltava eteenpäin. Olemme sitoutuneet rakentamaan turvallista Suomea, jossa kaikista suomalaista ja koko maasta pidetään huolta tasa-arvoisesti. Siksi tarvitaan sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistus ja maakuntauudistus.
Tule mukaan rakentamaan uutta. Tulevaisuuden hyvinvointi tehdään nyt - Yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla mielipiteesi!