3.3.2015

Kirkko keskelle kylää – seurakunnan uutisia

Meidän ehdokaslistamme Kirkko keskellä kylää sai viime marraskuun seurakuntavaaleissa ennätyskannatuksen. Ehdokasasettelu oli tietysti pohjana menestykselle ja sitten kannatusprosentti oli noin 40. Ei meidän muistissa ole vastaavaa, eikä sitä ole ennen ollutkaan. Tuommoinen kannatus tiesi 11 ehdokkaan läpimenoa, kirkkovaltuustossahan on 27 jäsentä kaikkiaan. Erityisen ilahduttavaa oli nuorten ehdokkaiden hyvä menestys. 

SUURI KIITOS KAIKILLE EHDOKKAILLE JA ÄÄNESTÄJILLE.

Valtuustoon valittiin listaltamme äänimäärän mukaisessa järjestyksessä: Auvo Taponen, Anne Tapaila, Markku Virtanen, Jukka Kivistö, Juha Jauhiainen, Elisa Leonoff, Joonas Elo, Heli Stenberg-Salonen, Seppo Ahvenjärvi, Toimi Löyttyniemi ja Pirkko Kostamo. Ennen kuin ensimmäinen valtuuston kokous oli pidetty, ryhmäämme liittyi vielä Pirkko Kuvamo.

Kannatusosuuden suuruus tiesi myös sitä, että kirkkoneuvostoon valittiin puolet jäsenistä meidän ryhmämme toimesta. Valituiksi tulivat seuraaviksi kahdeksi vuodeksi: Anne Tapaila, Markku Virtanen, Joonas Elo ja Seppo Ahvenjärvi. Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Auvo Taponen.Seurakunnan puolella on luottamushenkilöillä samanlaiset ongelmat ratkottavina kuin kunnallishallinnossakin, mihin toimintaan raha riittää.

Auvo Taponen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla mielipiteesi!