17.6.2014

17.6.2014 lähetetty Janakkalan Keskustan uutiskirje

Kiitos EU-vaaleista


Janakkalan Keskusta kiittää kaikkia EU-vaaleissa äänestäneitä ja vaalityöhön sekä -tilaisuuksiin osallistuneita. Keskustan ehdokaslista koostui huipputekijöistä, mutta ilman teitä äänestäjiä ei Keskusta olisi saavuttanut niin komeaa vaalitulosta kuin nyt.  Kiitos!

Toivottavasti saamme eduskuntavaaleihin mennessä vielä kasvatettua ihmisten kiinnostusta avoimeen keskusteluun ja nostettua äänestysprosentinkin valtakunnallisen vertailun kestäviin huippulukemiin.

Vaalityötä tehdessämme saimme äänestäjiltä, puoluekannasta riippumatta, positiivista palautetta siitä, että olimme eri puolilla Janakkalaa tavattavissa, ja vastailemassa ihmisten kysymyksiin vaaleista ja vaalien vierestä. Tulemme siis jatkossakin näkymään turuilla ja toreilla, ja keskustelemme kanssanne mielellään ajankohtaisiksi koetuista asioista.

Niin eduskunta- kuin seurakuntavaalien ehdokasasettelu on meneillään. Seurakuntavaalit järjestetään isänpäivänä 9.11.2014. Tärkeä päivämäärä on myös 15.9., jolloin ehdokassuostumuslomakkeiden on oltava kirkkoherranvirastossa.  Janakkalassa on viime vaaleista tuttu Kirkko keskellä kylää -valitsijayhdistys, jossa vaaliasiamiehenä toimii Veijo Elo ja varamiehenä Kalevi Virtanen.  Jos ehdokkuus kiinnostaa, soittele Veijolle, puh. 040 8684281. Voit myös ”ilmiantaa” kaverisi ehdokkaaksi!

Eduskuntavaalit järjestetään sunnuntaina 19.4.2015. Puolueen puheenjohtaja Juha Sipilän sanoin: Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen. Tähän työhön tarvitaan vahvaa ja rohkeaa keskustaa. Valmistautuminen eduskuntavaaleihin on jo alkanut. Rakennamme ohjelmaa ja eduskuntavaaliehdokkaiden etsintä on käynnissä. Ehdokasasettelu on menestymisen kannalta tärkeää. Eduskuntavaalien listoille tarvitsemme mahdollisimman monipuolisen kattauksen ympäri Suomen erilaisista taustoista tulevia ihmisiä ja tarvitsemme mukaan niin nuoria kuin kokeneempiakin.

Kesätapahtumat


Janakkalan Keskusta on mukana huomenna eli keskiviikkona 18.6. Janakkalan Kesämarkkinoilla Turengin torilla ja lauantaina 23.8. Tervassa tapahtuu -tilaisuudessa Tervakoskella. Tule sinäkin!

Muistattehan seurata Janakkalan Keskustan kuulumisia myös netissä www.janakkalankeskusta.fi ja Facebookissa https://www.facebook.com/JanakkalanKeskusta. Olemme kevään aikana julkaisseet muun muassa yhdistyksen puheenjohtajan Sirpa Aution ja valtuustoryhmän puheenjohtajan Mikko Kauton haastattelut. Sivuilla on myös kuvia niin yhdistyksen vuosikokouksesta kuin Turussa järjestetystä puoluekokouksesta.

Janakkalan Keskustan viestintä hiljenee kesän ajaksi ja seuraava uutiskirje lähetetään kesälomakauden jälkeen. Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!

Johtokunta

Ps. Etsimme koko ajan uusia henkilöitä mukaan aktiivisiksi toimijoiksi ja eri vaalien ehdokkaiksi. Tervetuloa mukaan! Meidät tavoittaa sähköpostilla janakkalan.keskusta@gmail.com ja puhelimitse 045 8449049. Ollaan yhteydessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla mielipiteesi!