16.4.2014

Vuosikokouksen kuulumiset

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin torstaina 10.4. kunnantalolla 17 jäsenen voimin.  


Kokouksen puheenjohtajana toimi Osmo Tokeensuu (kuvassa vas., oikealla Markku Siivola).

Kokouksen sihteeriksi valittiin yhdistyksen sihteeri Tomi Kesälahti. Pöytäkirjan tarkastavat Irja Pynnönen ja Markku Siivola. Jäsenet voivat pyytää virallista pöytäkirjaa nähtäväkseen sihteeriltä.

Kokouksessa päätettiin vahvistaa tilinpäätös ja myöntää johtokunnalle vastuuvapaus. Toiminnantarkastajina ovat toimineet Tarja Forsström ja Pentti Ranki. Myös muut rutiinipykälät käytiin läpi asian vaatimalla hartaudella.


Tulevaa…


EU-vaalit järjestetään 25.05.2014 ja kokouksessa keskusteltiin paikallisesta vaalitoiminnasta kunnallisjärjestön, piirin ja puolueen ohjeiden pohjalta. Yhdistyksen puheenjohtaja Sirpa Autio esitteli tulevia tapahtumia vaalien tiimoilta.

Päätettiin, että paikallisyhdistystä puoluekokouksessa kesäkuussa Turussa edustavat Mikko Kautto, Tomi Kesälahti ja Kalevi Virtanen. Varalla ovat Veijo Elo, Rami Kaukonen ja Markku Siivola

Syksyllä on tulossa myös Seurakuntavaalit. Kokouksessa sovittiin, että Jukka Kivistö ja Veijo Elo hoitavat asiaa eteenpäin.

 … ja mennyttä


 Viime vuoden suurin yhdistyksen järjestämä tapahtuma oli Keskustan Etelä-Hämeen piirin

vuosikokous, joka pidettiin 7.5.2013 Tervakosken seuratalolla. Paikalla tuolloin nähtiin myös Suomen Keskusta R.p.:n puheenjohtaja Juha Sipilä, joka muun muassa esitteli puheessaan kuuluisan kakkara-mallinsa.

Viime vuoden aikana tapahtui myös hallinnollisia muutoksia toiminta-alueella, kun Janakkalan Saloisten ja Heinäjoen-Kirin paikallisyhdistykset lakkautettiin ja syyskokouksessa liitettiin osaksi Janakkalan Keskustaa.

Toimintaa myös vuoden aikana kehitettiin tiedotuksen osalta, kun yhdistyksen taloudenhoitaja Maria Penttinen teki työyhteisöviestinnän opintoihinsa liittyen Janakkalan Keskustalle viestintäsuunnitelman.

Valtuustoaloitteita Janakkalan Keskustan valtuustoryhmä teki mm. koskien Harvialan kartanoalueen rakennusten myynnistä, mikä onkin nopeuttanut alueen suunnittelua ja kaavoitusta.


Julkisuudessa Janakkalan Keskustan vaikuttajat ovat olleet kohtuullisella aktiivisuudella, muun muassa yleisönosastokirjoituksin sekä lausunnoin ajankohtaisista aiheista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla mielipiteesi!