18.10.2012

Keskusta valmis yhteistyöhön kaikkien kanssa

Seuraava kannanotto julkaistiin tänään Janakkalan Sanomissa toimituksen hieman lyhentämänä:

Vasemmistolaiset ovat tällä palstalla kyselleet ns. porvariryhmien yhteistyöstä seuraavalla valtuustokaudella. Vastaamme vain Keskustan puolesta, emme muiden ryhmien.

Keskusta on itsenäinen puolue, joka tekee kaikkien puolueiden kanssa yhteistyötä tavoitteidensa – koko kunnan edun – toteuttamiseksi. Emme ole tehneet minkään puolueen kanssa etukäteen ennen kuntavaaleja mitään sopimusta. Mielestämme kuntavaalien tulos on otettava huomioon vaalien jälkeisissä neuvotteluissa, joissa on tarpeen tehdä koko valtuuston yhteinen tavoiteohjelma.

Toisin kuin viime kerralla, vaalien jälkeen pitää suurimman puolueen kutsua kaikki puolueet yhteiseen palaveriin mahdollisimman pian. Viime kerralla demareilla oli ilmeisesti voimakkaan vaalitappion jälkeen vaikeuksia koota itsensä neuvotteluihin ja edelleen suurimpana puolueena kutsua kaikki koolle.

Olemme Janakkalassa sellaisessa tilanteessa, että kaikkia puolueita tarvitaan yhteiseen rintamaan itsenäisyyden puolustamiseksi ja kuntalaisten hyvinvoinnin parantamiseksi. Edessä on taloudellisestikin tiukat ajat ja tarvitsemme yhtenäisyyttä. Ei ole kuntalaisten edun mukaista, jos kunnassa toimii jatkuvasti sisäinen oppositio vastustaen mitä milloinkin. Jos äänestäjät äänestävät Keskustan Janakkalan suurimmaksi puolueeksi, lupaamme kutsua kaikkia muut puolueet yhteiseen neuvonpitoon heti vaalien jälkeisellä viikolla.

Päivi Välilä
Keskustan valtuustoryhmä, puh.joht.

Mikko Kautto
Janakkalan Keskusta ry, puh.joht.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla mielipiteesi!