12.9.2012

EHDOKKAAKSI


Ehdokkaaksi nimenomaan Keskustan listalle ja miksi.  Jokaisen on nyt kiireesti mietittävä, miten haluaa katsella maailmaa seuraavan neljän vuoden aikana.  Haluatko pelkästään retostella ”kun katselin teknisen lautakunnan jäsenten nimiä, en voinut kuin nauraa” tai ”miten tyhmiä päätöksiä siellä kunnanvaltuustossa tehdään”?

Tämän 'ongelman' ratkaisuksi istuu parhaiten itse ehdokkaaksi lähteminen.  Jos tulee valituksi, mahdollisuudet vaikuttaa moninkertaistuvat.  Näin se vaan menee kansanvallassa.
On muistettava, että lokakuussa valitaan 43 jäsentä Janakkalan kunnanvaltuustoon ehdolla olevista nimistä.  Ja vain niistä.  Aika yksinkertaista!

Pari uhkakuvaa, jos et lähde ehdokkaaksi Keskustan listalle:

  1. Kokoomus saa suurimman äänimäärän koko maassa ja Henna Virkkunen (ym) tulkitsevat sen tuen antamiseksi puolueensa kuntapolitiikalle, eli suurkuntahankkeelle.  Sen jälkeen eivät napit pysy paidassa kiinni.  Kokoomuslaisten vastaanhangoittelu puoluettaan vastaan Janakkalassa ei paina hyttysen ininän vertaa.  Kaikki äänet lasketaan yhteen ja siitä se tulos muodostuu.
  2. Hallituksen kova kuntarahoituksen käsittely vie pohjan järkevältä kunnalliselta toiminnalta ja maaseudulla alkaa kylmätä, pienet koulut ja muutkin vähäiset palvelut haja-asutusalueilta loppuvat.
  3. Persut saavat jonkinlaisen jytkyn, joka valuu täysin hukkaan, kun eivät pysty sillä mitään tekemään.  Pelkkä vastaanpaneminen ei auta, nyt ei ratkota eu-kysymyksiä.
Eli lähde ihmeessä ehdokkaaksi ja sen jälkeen tekemään työtä hyvän lopputuloksen saamiseksi.

Pitkällä kokemuksella
Auvo Taponen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla mielipiteesi!