22.11.2011

Janakkalan Keskusta otti syyskokouksessaan kantaa kotihoidontuen kuntalisään ja presidentinvaaleihin


Janakkalan Keskusta ry teki vuonna 2007 valtuustoaloitteen lastenhoidontuen Janakkala-lisästä. Tämän jälkeen Keskusta oli aktiivisesti mukana päättämässä kuntalisän ottamisesta käyttöön ja kehittämässä sitä nykyiseen muotoonsa. Kuntalisä on osoittautunut toimivaksi ja tarpeelliseksi lapsiperheille ja monissa perheissä lykännyt kotivanhemman päätöstä hakea lapselle kunnallista hoitopaikkaa. Keskusta on edelleen nykymuotoisen lastenhoidontuen Janakkala-lisän takana eikä näe tarvetta sen muuttamiseen.

Janakkalan Keskustan syyskokous ilmaisi vahvan tukensa valtiotieteentohtori Paavo Väyrysen valitsemiseksi Suomen seuraavaksi presidentiksi. Paavo Väyrynen on ehdokkaista ylivoimaisesti kokenein ja pätevin johtamaan Suomen ulkopolitiikkaa yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa. Janakkalan Keskustan syyskokous arvostaa korkealle myös hänen työnsä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja kestävää kehitystä edistävän työnsä niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti.

Lisäksi kokouksessa valittiin luottamushenkilöitä ensi vuodelle: puheenjohtaja Mikko Kautto, sihteeri Jaana Lamberg ja varapuheenjohtaja Heli Stenberg-Salonen valittiin jatkamaan tehtävissään. Johtokunnan muiksi jäseniksi valittiin Petteri Mäkelä, Maria Penttinen, Merja Taponen, Kalevi Virtanen ja Päivi Välilä. Nuorisojaoston puheenjohtajaksi valittiin Janne Lintilä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla mielipiteesi!