31.10.2011

Syksyistä synnyttämistä

Olen tänä syksynä synnyttänyt uutta kotisivua Janakkalan Keskustalle. Välillä on tuntunut tuskaiselta, kun en ole tiennyt, millaista ulkoasua tavoitella ja onko sisältö nyt sopivaa ja oikeassa paikassaan jne. Tänään lokakuun viimeisenä päivänä ollaan tämän näköisessä tilanteessa. Tekstin taustalle löysin viime syksyisen valokuvani hakkuuaukolla huojuvista heinistä. Ne ehkä tuovat maalaisromantiikkaa tähän moderniin viestintävälineeseen ja muistuttavat perinteistä ja luonnonläheisyydestä.

Mielelläni otan vastaan palautetta ja kehittämisideoita mutta erittäin mielelläni myös jaan sisältövastuuta muillekin hartioille. Nyt olisi aika ryhtyä myös kirjoittamaan, hyvät keskustavaikuttajakollegat. Blogikirjoituksen (jota jotkut myöskin kutsuvat lastuksi Juhani Ahoa mukaillen) ei tarvitse olla pitkä. Joskus yksikin kappale riittää. Normaalikokoiselle näytölle mahtuva kirjoitus on jo varsin hyvä. Riittävän lyhyestä lastusta tulee ytimekäs ja asiassa pysyvä. Se herättää mielenkiinnon mutta on sen pituinen, että sen jaksaa lukea.

Kirjoittajaksi kutsumani henkilöt voivat kirjoittaa tähän blogiin suoraan - käyttöopastusta saatte tarvittaessa minulta. Muut (ja myös kutsumani henkilöt niin halutessaan) voivat lähettää tekstin joko Janakkalan Keskustan omaan sähköpostiin janakkalan.keskusta(at)gmail.com tai minulle henkilökohtaisesti. Teksti voi olla sähköpostin liitetiedostossa tai yhtä hyvin myös suoraan viestikentässä. Siirrän tekstin sitten tänne blogiin ja merkitsen kirjoittajan nimen alle. Myös valokuvat uudemmista ja vanhemmista Keskustan tilaisuuksista ovat tervetulleita.

Rohkeasti kirjoittamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluamme kuulla mielipiteesi!